Första inlägget!

Hem | Allmänt | Första inlägget!

Hej där! Kul att du hittade hit till Cheyenne. Det är jag som är Cheyenne – med Mark som förnamn. Jag som skriver kommer från början från the US. Jag har bott i Sverige de senaste tio åren, men åker hem till staterna minst en gång per år. Antingen för att fira 4th of July eller Thanksgiving med min släkt.

Den här bloggen är mitt forum för att berätta om mina ögonstenar – mina motorcyklar. Och vad jag har dem till och vad de betyder för mig.

Men den kommer också att handla om mina andra ögonstenar – min stora familj.

Jag bor i Karlstad med min svenska fru Viola och våra två barn Mike och Anna. Vi bor på Hammarö i en villa från 1923, med vacker sommargul träfasad. VI är väldigt tacksamma för att vi kan bo så bra och vi vet att inte alla har råd och möjlighet att bo såhär. Därför är vi väldigt aktiva som stödpersoner till unga människor som har det tufft hemma. Vi har ett rum på vinden som vi lånar ut en helg i månaden till de som behöver en paus från bråket hemma.

marky

Vi ser de här ungdomarna som våra extrabarn och de vet att de alltid kan komma hem till oss, dörren är öppen för dem.

Jag kommer själv från ett trasigt hem så jag vet vad det betyder att få en trygg plats att komma till när man behöver den som mest.

Så har jag det i mitt liv, och det är det som bloggen kommer att handla om!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *