Jag är inte ensam

Hem | Allmänt | Jag är inte ensam

Det är ju lätt att tro att man är unik, att man är ensam om sina goda idéer. Men då bedrar man sig.

Kolla in Magnus blogg till exempel. Också en blogg som handlar om motorcyklar. Men inte mig emot. Fler borde läsa och upptäcka tjusningen med att åka på två hjul istället för fyra. Det finns för många bilförare i Sverige. MC-knuttar förena er. Och jag menar inte som i Hell’s Angels då utan i mer civiliserade former helst.

Men det gör mig glad att jag inte är ensam. Tänk om jag var den enda som förstod mig på motorcyklar och vad de är bra för, vilken känsla man kan få med dem. Det skulle vara en väldigt sorglig värld. Och det skulle också innebära ett helsike för mig med att få service!

Har ni någonsin haft den drömmen att ni är helt ensamma på jorden? Det är både lockande och skrämmande på samma gång. Du skulle kunna göra precis vad som helst, ingen skulle någonsin upptäcka det. Du skulle kunna gå in i alla butiker och bara ta det du vill ha. Även om larmet gick skulle inget vaktbolag komma och kolla.

Samtidigt skulle du inte ha någon enda människa att dela det med. Ingen som skrattar åt ens skämt eller blir glad av maten man lagar åt dem. Så hemskt!

Så mitt svar på frågan ”Vad skulle du ta med dig till en öde ö?” är: En annan människa. För annars är det som att man inte fanns.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *